Termeni si Conditii

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului TryME.ro

Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile acestui Acord, trebuie sa le respecti pe toata perioada utilizarii ca membru. Daca nu esti de acord cu termenii, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite prin acest site.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand:

 • termenii si conditiile acestui Acord

 • aspectul, optiunile, facilitatile site-ului

  Orice schimbari survenite vor fi introduse pe site sau vor fi anuntate prin e-mail, in functie de decizia noastra.

  Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din termeni si conditii de utilizare sau termeni si conditii de utilizare in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Utilizatorii accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciului Sentimente.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care oricare dintre utilizatori are obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din termeni si conditii generale, respectivul utilizator are obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciului Sentimente.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia.

  Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor.

  Recomandam citirea cu regularitate a Acordului pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

 • Devenind membru, esti de acord ca:

  • Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.

  • Nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti membri materiale si/sau mesaje obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale, care au caracter sexual sau orice alte materiale si/sau mesaje care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
   Prin materiale cu caracter sexual se intelege orice tip de conținut cu caracter sexual, amenintarile de distribuire a imaginilor cu caracter intim, precum si oferirea de servicii cu natura sexuala. Printre ofertele de servicii cu natura sexuala se numara prostitutia, serviciile de escorta, masajele sexuale si alte activitatile sexuale. Cand este necesar, punem acest continut la dispozitia institutiilor care asigura aplicarea legii.

  • Nu vei trimite in mod repetat mesaje nedorite catre alti utilizator.

  • Vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.

  • Nu vei include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.

  • Nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright. Serviciul de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.

  • Nu vei folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri

  • Nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.

  • Nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.

  • Nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.

  • Nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.

  • Nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.

  • Nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.

  • Esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. Echipa de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.